Το madeingreece.news, πήρε το Bronze Award στα φετινά Dime Awards

Αύγουστος 30, 2018 Web Design

Το madeingreece.news, project το οποίο υποστηρίζεται από την Mindseed, ανάμεσα στις υψηλότερες διακρίσεις των Dime Awards 2018. Συγκεκριμένα έλα το Bronze Award στα βραβεία στην κατηγορία “Best New Entry” με αναγνωρίση ως “Το νέο site για την ελληνική δημιουργικότητα”.

Τι είναι τα Dime Awards;

Τα βραβεία Dime Awards (Digital Media Awards) αφορούν την ανάδειξη της «cutting edge» διάστασης του digital publishing στην Ελλάδα. Οι βέλτιστες πρακτικές στο χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων στην Ελλάδα αναγνωρίσθηκαν και βραβεύτηκαν για 5η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των φετινών Digital Media Awards 2018.

Η Mindseed ανέλαβε την υλοποίηση και την υποστήριξη του portal και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διάκριση αυτή! Ευχόμαστε πολλές ακόμα επιτυχίες στην ομάδα του madeingreece.news!

Μάθετε περισσότερα για το Made in Greece:

Στο «Made in Greece. News» παρουσιάζεται: ό,τι δημιουργείται, επινοείται, κατασκευάζεται ή παρασκευάζεται στην Ελλάδα, ή στο εξωτερικό από Έλληνες. Συμβολίζει τη συνέχιση μιας παράδοσης ή αποτελεί καινοτομία. Ό,τι φτιάχνουν οι Έλληνες με το μυαλό ή τα χέρια τους, με την καρδιά ή την γνώση τους θα το δείτε στο «Made in Greece»! Είναι μία ιδέα, ένα επιστημονικό ή καλλιτεχνικό επίτευγμα, ένα προϊόν, ένα κτήριο ή ακόμα και ένα application!

Bραβεύτηκε το νέο μου site www.madeingreece.news απόψε στην κατηγορία new entry με Bronze Digital Media Award 2018@digitalmedia Την μεγάλη μου χαρά της επιβράβευσης κόπων μιάς ζωής αλλά και ονείρου και πάθους για την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας μοιράστηκα με την κόρη μου @elenatoupoyanni & τις ανηψιές μου @marvar27 @ivartsou και νοερά με όλη τη νέα γενιά της Ελλάδας Το βραβείο αφιερώνω σε ολους τους Ελληνες & τις Ελληνίδες που με το μυαλό η τα χέρια τoυς καινοτομούν σε χαλεπούς καιρούς γιά την Ελλάδα η μας κάνουν περήφανους στο εξωτερικό Το αφιερώνω στην @marykatrantzou @niavardalos στον Παντελή Ξανθίδη που ονειρεύεται την Ελλάδα της ρομποτικής με υποτροφία στην Αμερική στους start ups Ελληνες doers που με ενέπνευσαν να δημιουργήσω μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στα ωραία τα μεγάλα και τα αληθινά που ξεκίνησαν @apivita @korres.athens @sophia.enjoythinking.live @sophie_deloudi @zeusndione @ancientgreeksandals @ladolea @greencolagr @epsagreece @aegeanairlines @costanavarino @elina.psimitis_photography η συνεχίζουν παράδοση Πολλά ευχαριστώ στη @harry.lykidis γιά την γραφιστική επιμέλεια την @mindseed.grπου σχεδίασε το madeingreece.news την @nantiantsτον @kolovito8 την Ειρήνη Πιτσόλη γιά την δημοσιογραφική τους συμβολή Την @cosmote_greece που πρώτη απο όλους το στήριξε !!!! #digitalmediaawards2018#digitalmediaawards2018 #thankyoumylord #happyday #madeingreecenews #greekminds#greekinitiative#ibelieveingreeks#dreamcometrue#lovegreece#bravogreece

A post shared by Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) on