Νέο website, σύστημα διαχείρισης στόλου και κρατήσεων για τους Sailing Athens!

Ιούλιος 30, 2018 Web Design

Sailing Athens

Οι Sailing Athens δραστηριοποιούνται στον τομέα των σύντομων ταξιδιών αναψυχής στην ευρύτερη περιοχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας έχοντας σημείο εκκίνησης την περιοχή του Αγίου Κοσμά. Στόχος των ανθρώπων της επιχείρησης είναι να προσφέρουν στους επισκέπτες-τουρίστες της Αττικής υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μετατρέποντας την ημερήσια κρουαζιέρα τους σε μοναδική εμπειρία.

Με την ανάληψη του έργου, καταγράψαμε τις ανάγκες της επιχείρησης και προχωρήσαμε σε redesign του εταιρικού website. Δώσαμε έμφαση στην εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στο περιεχομένο της σελίδας σε συνδυασμό με ένα φρέσκο εικαστικό αποτέλεσμα που θα αντανακλά και τον χαρακτήρα και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών της ομάδας του Sailing Athens.

Sailing Athens Booking

Για τον επισκέπτη

Προσφέρουμε γρήγορη και αποτελεσματική παρουσίαση των πακέτων κρουαζιέρας με αναλυτικές πληροφορίες όπως αυτές έχουν σχεδιαστεί από την ομάδα των Sailing Athens. Αναλυτικότερα, ο επισκέπτης μπορεί γρήγορα και απλά να πλοηγηθεί στην ιστοσελίδα από διαφορετικές συσκευές και να επιλέξει την κράτηση του για την ημερομηνία και το είδος της κρουαζιέρας που επιθυμεί. Έχει επίσης την δυνατότητα να επιλέξει την τοποθεσία παραλαβής του, για παράδειγμα το ξενοδοχείο όπου διαμένει στην Αθήνα, καθώς και να ολοκληρώσει την κράτηση του με online πληρωμή.

Για την επιχείρηση

Με βασικό στόχο την μείωση του χρόνου καταγραφής και διαχείρισης των διαδικασιών διεκπεραίωσης των ημερήσιων κρουαζιέρων, αλλά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό που προσφέρουμε στην επιχείρηση ως βασική προϋπόθεση για τη μετάβαση στη νέα εποχή, παρέχουμε τη δυνατότητα της δημιουργίας πακέτων κρουαζιέρας, καταγραφής και διαχείρισης στόλου, την απευθείας ενημέρωση με τον πελάτη αλλά και καταγραφής του ιστορικού και των πληρωμών. Επιπλέον υλοποιήσαμε API για την διασύνδεση με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και την διασύνδεση με την πλατφόρμας της Viator, οργανώνοντας την δυνατότητα ταυτόχρονων κρατήσεων σε περισσότερα από ένα κανάλια κρατήσεων. Τέλος μέσω της λειτουργίας των στατιστικών δεδομένων η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα προβολής της καθημερινής, εβδομαδιαίας, μηνιαίας ή ετήσιας αναφοράς δεδομένων.

Για τους λάτρεις της πληροφορίας, η υλοποίηση του συνόλου της ιστοσελίδας έγινε σε WordPress 4.9, ενώ η πλατφόρμα αναπτύχθηκε στο Framework μας βασισμένο στην έκδοση 4.6.1 ASP.NET (C#) with hybrid .NET Core 2.