Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδωνeshop, blog και θεματικών mini-sites. Χρησιμοποιούμε τα διασημότερα πακέτα Ελεύθερου Λογισμικού/ Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (Open Source) κάτι που μας εξασφαλίζει χαμηλό κόστος υλοποίησης (δεν χρειάζεται να πληρώνετε για άδειες λογισμικού) και παράλληλα, την αξιοπιστία που παρέχει η δυναμική της κοινότητας και τα εκατομμύρια των εγκαταστάσεων σε ιστοσελίδες ανά τον κόσμο.

Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, υλοποιούμε καλαίσθητες ιστοσελίδες, λειτουργικές, φιλικές για τις μηχανές αναζήτησης αλλά και για όλες τις mobile συσκευές, smartphones & tablets (responsive site). Είμαστε λάτρεις της minimal κατασκευής ιστοσελίδων και του προσεγμένου σχεδιασμού και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη δύναμη του μηνύματος που θέλει να δώσει η κάθε επιχείρηση στο διαδίκτυο.

Η κατασκευή των sites γίνεται με τη χρήση των Open Source CMS συστημάτων: WordPress & Drupal.

Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες Web Design/ Development. Ελάτε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε μαζί την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας!
Επικοινωνία: 210 5451920 | info@mindseed.gr

ΔΕΙΓΜΑTA ΔΟΥΛΕΙΑΣ