Το περιεχομενο ειναι ακομη ο Βασιλιας!

Οκτώβριος 28, 2014 content

Φτιάξατε την σελίδα σας και τώρα τι; Το περιεχόμενο είναι αυτό που θα την απογειώσει!

Το περιεχόμενο, το SEO και οι πωλήσεις!

Το περιεχόμενο παίζει σημαντικό ρόλο στο SEO (Search Engine Optimization), το λεγόμενο και στα ελληνικά ως «Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης». Ένα καλό περιεχόμενο είναι από μόνο του σημαντικό τμήμα της προσπάθειας για καλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Πέραν αυτού ο χρήστης μένει περισσότερο στην σελίδα σας, υπάρχει συνάφεια της αναζήτησης με το τελικό αποτέλεσμα που θα δει μετά το click και όλα τα υπόλοιπα δένουν μεταξύ τους.

 

Εν αρχή ην το περιεχόμενο

1. Σωστά στημένη δομή. Ξεκάθαρος τίτλος, κείμενο στο κατάλληλο μέγεθος και φωτογραφίες για να τονίζουν το προϊόν/υπηρεσία και να σπάνε την μονοτονία. Bullets όπου χρειάζεται να απαριθμήσετε τα οφέλη ή τα χαρακτηριστικά. Κάντε συμπληρωματική χρήση πινάκων για να δείξετε την διαφοροποίηση ενός προϊόντος από ένα άλλο.

2. Τα κείμενα σας να μην είναι αντιγραφή κειμένων από άλλα site. Πέρα από λόγους ηθικής, πιθανών νομικών συνεπειών & δυσφήμιση στα Social Media (όταν ο ιδιοκτήτης της σελίδας που «πήρατε» το περιεχόμενο το ανακαλύψει) υπάρχει και άλλος λόγος, το κακό ranking στον αλγόριθμο κατάταξης του Google.

3. Φωτογραφίες και video παίζουν και αυτά το ρόλο τους! Να σας θυμίσουμε το γνωστό «1 εικόνα ίσον 1000 λέξεις».

4. Εταιρικό blog- μια πολύ σημαντική ενέργεια! Το πρώτο ίσως βήμα εξωστρέφειας της επιχείρησης σας. Γράψτε για πράγματα που ειδικεύεστε, γράψτε για πράγματα που κάνετε καλύτερα από τον ανταγωνισμό. Μοιραστείτε το πάθος σας με τους πελάτες σας, ενημερώστε τους για τις αλλαγές/βελτιώσεις που κάνετε στα προϊόντα σας- πείτε τους τα νέα σας. Δείχνετε ενεργοί ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε και ότι είστε εκεί για να τους προσφέρετε λύσεις.